Mestmag interviewde mij als ervaringsdeskundige en in mijn functie als Supcoach over burn-out.

Als (ervarings)deskundige aan het woord

Helaas neemt het aantal mensen met een burn-out schrikbarend toe. Maar liefst 14% van werkend Nederland kampt met zeer ernstige stress gerelateerde klachten. Veel mensen zijn fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Mestmag.nl schreef er een online artikel over, toegespitst op de cultuursector. Ze vroegen mij als ervaringsdeskundige – ja ik ben zelf tot twee keer toe zwaar overspannen / burn-out geweest – en in mijn functie als Supcoach om ervaringen, inzichten en tips te delen.

Artikel over burn-out in de cultuursector

Nieuwsgierig? Lees hier het artikel. Onder het kopje ‘Grenzen bewaken’ en ‘Afstand nemen’ ben ik deels aan het woord. Laat je weten wat je ervan vindt?

https://www.mestmag.nl/passie-maakt-kwetsbaar-burn-out-cultuursector/


–>> Wil je meer info over de inhoud van mijn supcoaching sessie? Of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op!