Zakelijke supcoaching

BEWUST OP DE SUP: OFFLINE VOOR (L)EVEN

De cijfers liegen er niet om. Er zijn steeds meer mensen met burn-out klachten.  Voor veel werknemers is een hoge werk- en prestatiedruk aan de orde van de dag. Tegelijkertijd struggelen werkgevers om het stijgend ziekte-verzuim door

burn-out een halt toe te roepen. Het is een gegeven dat de nadruk daarbij,

helaas, vaker ligt op het genezen in plaats van het voorkomen.

Een gemiste kans – voor beide partijen.


Wat kun je doen om jouw werknemers te helpen in het kader van vitaliteit en werkgeluk? En, beter nog, hoe kun je deze klachten vóór zijn?

vertel me meergratis kennismaking
021 scaled 1

Letterlijk én figuurlijk in beweging

De oplossing is dichterbij dan in eerste instantie vaak gedacht, namelijk buiten de muren van het kantoor. In de natuur, welke een bewezen positieve invloed heeft op het fysiek en mentaal welbevinden. Als Supcoach reik ik jouw werknemer(s) de peddel om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Terug naar balans en ontspanning – via lifecoaching sessies op het water. Tijdens het suppen leer ik je technieken om te ontspannen. Niet enkel op het water, maar ook toe te passen als je aan het werk bent of thuis. Aanvullende online coaching behoort tot de mogelijkheden.

mensen begeleidt op het water

1 op 1 sessies

vitaliteit & werkgeluk workshops: Fontys

mindfulness workshops: Tint, High Vibes & Fontys

bewuste festivals & retraites: High Vibes

Offline voor (l)even

Leven in de huidige prestatiemaatschappij vraagt veel van ons. Naast werkdruk, ervaren we ook steeds meer sociaal maatschappelijke druk. Druk zijn lijkt het nieuwe normaal. De bereikbaarheid via telefoon, e-mail en social media wekken bovendien de indruk dat we 24/7 beschikbaar (moeten) zijn. Gevangen in de ratrace, voelt leven steeds vaker als overleven. Waar we continu ‘aan’ staan, vergeten we om op tijd ook stil te staan. Om uit die ratrace te stappen, zouden we vaker bewust offline moeten gaan. De ruimte nemen om op te laden. De stilte te omarmen en integreren in ons drukke bestaan, door er een gewoonte van te maken.

Supcoach.nl bestaat 1 jaar jubileum

Stress- en spanningsklachten:
liever voorkomen dan genezen

Het belang van burn-out preventie mag voor zich spreken. Tegelijkertijd worden maatregelen, helaas, vaak pas aan de achterkant genomen. Met grote gevolgen voor zowel de werknemer als werkgever. Om die reden mag de nadruk liggen op het voorkomen, veel liever dan genezen. Je bewijst je werknemer en je bedrijf een dienst door te investeren in werkgeluk en vitaliteit van werknemers – en daarmee in burn-out preventie.

Supcoaching sessies lenen zich hiervoor bij uitstek. Door fysiek te bewegen, in de natuur, werk je aan je mentale conditie: ontspanning door inspanning. Door op het supboard te stappen, creëer je letterlijk en figuurlijk even afstand tot het werk. Het zorgt voor vernieuwde energie en nieuwe ideëen, waardoor het weer gaat stromen. Buiten spelen was nog nooit zo fijn!

Therapie op het water

Praten over je problemen helpt. Altijd. Maar erbij bewegen is nog veel effectiever. Uit je hoofd, in contact met je lichaam. Het bewezen effect van water doet de rest. Je zenuwstelsel kalmeert als vanzelf. Uit deze eigen ervaring is het supcoachen ontstaan. Inmiddels hebben vele klanten hun balans op het supboard – en in hun leven – (terug) gevonden.

Vitaal en gelukkig in je (werk)leven

Suppen en supcoaching past in een bewuste en gezonde levensstijl. Op de sup ben je altijd in het moment. Je ervaart de rust en ruimte om te voelen – een bewustzijn – waardoor je tot jezelf komt. Terug in balans. Met de focus op plezier, wordt tijdens een supsessie ontspannen met bijvoorbeeld supyoga, meditatie en mindfullness oefeningen. Supcoach als onderdeel van het programma. Druk regelmatig op de pauze-button voor je werknemer(s) en pluk beiden de vruchten van dit speelkwartier.

‘Bewust op de sup’ wordt aangeboden in de vorm van:

  • Vitaliteitsprogramma
  • Burn-out preventie programma
  • Reïntegratie trajecten
  • (Werk)geluk workshops
  • Mindfulness & meditatie workshops
  • Vrouwencirkels
  • Retraites & bewuste festivals

Een greep uit de klanten die zakelijke supcoaching inzetten voor hun medewerkers, studenten of klanten:

Supcoach.nl sup instructie groep 200x300 1
golf beweging symbool

Aanbod op maat

Het zakelijk aanbod is altijd maatwerk. In overleg is het mogelijk om te kiezen voor één of meerdere sessies, een traject, één-op-één of in kleine groepen. Behoefte aan een offerte en/of factuur? Ook dat kan!

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

spetters symbool

Gratis kennismakingsgesprek

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Samen met jou bespreek ik graag wat ik voor je kan betekenen.