Van zaterdag 18 t/m 26 maart 2023 is de Dutch Happiness Week (DHW). Op verschillende locaties in Eindhoven én Tilburg worden er activiteiten georganiseerd met als thema geluk en verbinding. Supcoach is dit jaar in Tilburg te vinden en organiseert supcoaching in de Piushaven. Ga je mee? 

 

Update - datum wijziging

Vanwege slechte weersomstandigheden in maart, is om veiligheidsredenen besloten de workshop te verplaatsen naar een latere datum waarop het weer beter is.

Nieuwe datum: 9 juni 2023 van 16:00-18:00 uur.

Geluk & verbinding tijdens Dutch Happiness Week 2023 

Dutch Happiness Week (DHW) is een jaarlijkse themaweek gebaseerd op de Internationale dag van het Geluk (20 maart). DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. Organisaties, bedrijven en mensen mogen activiteiten of projecten organiseren die bijdragen aan de kennis over geluk (bijvoorbeeld lezingen, masterclasses en workshops) en activiteiten en projecten die actief en gericht bijdragen aan een gelukkigere samenleving. Ook activiteiten, zoals workshops, die gericht zijn op persoonlijk geluk in werk en leven staan op het programma.

 

Dutch Happiness Week 2023 - Supcoach.nl
Dutch Happiness Week 2023 - Supcoach.nl

Sup je gelukkig in de Piushaven van Tilburg 

Wij mensen zijn sociale wezens. We hebben verbinding met anderen nodig om ons gezond en gelukkig te voelen. Voel je je verbonden met anderen? Dan maak je een stofje aan in je hersenen, het gelukshormoon oxytocine, waardoor je gelukkiger voelt. Dit komt ook vrij als je knuffelt. Erg belangrijk dus!

 

Ontspanning door inspanning op het water

In het kader van geluk delen en je gelukkig voelen, bied ik tijdens de DHW een supcoaching activiteit aan. Suppen maakt gelukkig omdat je in beweging bent en tegelijkertijd ontspant. Op het water ontspan je direct. Daar hoef je niks extra’s voor te doen. Je voelt je verbonden met de natuur en de andere mensen die deelnemen. 3 vliegen in een klap! Wat wil een mens nog meer?

Inhoud DHW supcoaching sessie 

De supcoaching sessie start met een korte uitleg over de techniek, daarna ga je als groep het water op. Supcoach Paula van Loon begeleid je hierin en neemt je mee in de wereld van suppen en coaching.

Denk aan:

 

  • Fysieke balansoefeningen
  • Mindfulness oefeningen
  • Meditatie
  • Stilte
  • Lekker lachen en met elkaar kletsen
  • Korte break met drankje en een versnapering
Dutch Happiness Week 2023 - Supcoach.nl
Dutch Happiness Week 2023 - Supcoach.nl

Details en aanmelden   

 

  • Wanneer: Vrijdag 9 juni | 16:00- 18:00 uur
  • Waar: Piushaven, Tilburg
  • Prijs: €20,-

Reserveren
Reserveer je plek door een e-mail te sturen naar paula (a) supcoach.nl. Je ontvangt een bevestiging van deelname per e-mail en een betaalverzoek. Alle benodigde info en de exacte locatie staan ook in deze e-mail.