Sup je gelukkig tijdens de Dutch Happiness Week 2023

Van zaterdag 18 t/m 26 maart 2023 is weer de Dutch Happiness Week (DHW). Op verschillende locaties in Eindhoven én Tilburg worden er activiteiten georganiseerd met als thema geluk en verbinding. Supcoach is dit jaar in Tilburg te vinden en verzorgt supcoaching in de Piushaven. Ga je mee?

Geluk & verbinding tijdens DHW

Dutch Happiness Week (DHW) is een jaarlijkse themaweek gebaseerd op de Internationale dag van het Geluk (20 maart). DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. Organisaties, bedrijven en mensen mogen activiteiten of projecten organiseren die bijdragen aan de kennis over geluk (bijvoorbeeld lezingen, masterclasses en workshops) en activiteiten en projecten die actief en gericht bijdragen aan een gelukkigere samenleving. Ook activiteiten, zoals workshops, die gericht zijn op persoonlijk geluk in werk en leven staan op het programma.

Sup je gelukkig in de Piushaven, Tilburg

Wij mensen zijn sociale wezens. We hebben verbinding met anderen nodig om ons gezond en gelukkig te voelen. Voel je je verbonden met anderen? Dan maak je een stofje aan in je hersenen, het gelukshormoon oxytocine, waardoor je gelukkiger voelt. Dit komt ook vrij als je knuffelt. Erg belangrijk dus!

Ontspanning door inspanning op het water


Nou, in het kader van geluk delen en je gelukkig voelen, bied ik tijdens de DHW een supcoaching activiteit aan. Suppen maakt gelukkig omdat je in beweging bent en tegelijkertijd ontspant. Op het water ontspan je direct. Daar hoef je niks extra’s voor te doen. Je voelt je verbonden met de natuur en de andere mensen die deelnemen. 3 vliegen in een klap! Wat wil een mens nog meer? 🙂

Details

  • Wanneer: Vrijdag 24 maart | 13:30 – 15:00 uur
  • Waar: Piushaven, Tilburg
  • Prijs: €20,-

Inhoud supcoaching sessie

De supcoaching sessie start met een korte uitleg over de techniek, daarna ga je als groep het water op. Supcoach Paula van Loon begeleid je hierin en neemt je mee in de wereld van suppen en coaching. Denk aan:

  • Fysieke balansoefeningen
  • Mindfulness oefeningen
  • Meditatie
  • Stilte
  • Lekker lachen en met elkaar kletsen
  • Korte break met drankje en een versnapering

Ga mee op avontuur!

Paula werkt intuïtief en stemt in het moment af op de groep en checkt wat de behoefte is. Eventuele angst of weerstand verdwijnt als sneeuw voor de zon. Laat je verrassen en meenemen in haar wereld van balans en ontspanning!

Meer informatie

Meer weten over Dutch Happiness Week en het volledige programma? Kijk voor meer info op de website.
Zien wie er zoal meegaan het water op? Meld je dan even aan via het Facebook evenement.

Reserveer je ticket

Zeker weten dat je een plek hebt a.s. woensdag 22 maart?
Reserveer je plek door online een ticket te kopen!

Na betaling krijg je een ticket in je mailbox en ontvang je in een aparte mail meer informatie.
Ook voeg ik je toe aan een Whatsapp groep voor afstemming op locatie.


Ervaring delen of vragen?

Mocht je na het lezen van mijn blog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Ik kan je tips geven over voeding, mindset en beweging. En gewoon je hart luchten mag ook. Dat helpt mij ook altijd. Wetende dat ik niet de enige ben en terecht kan bij mensen die iets soortgelijks meemaken. Je bent niet alleen. Wil je hier samen naar kijken in een supcoachingsessie op het water? Dat kan ook! Ik begeleid je met alle liefde. Waar zit vertrouwen en waar zit angst in je lichaam? Kun je je overgeven aan de stroom van het leven? Mooie thema’s om mee te werken en overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor dat wat je WEL wilt in je leven. Wil je op een dieper niveau ontspannen? Dan kunnen we ook een Access Bars sessie plannen.

Geen reactie's

Geef een reactie