Contact

Meer weten over supcoaching in omgeving Eindhoven of daarbuiten?

Wil je een één-op-één, duo supcoaching sessie of traject boeken? Of heb je interesse in een aanbod op maat voor jouw bedrijf of organisatie in het kader van vitaliteit en werkgeluk?

Neem vrijblijvend contact op! 

[email protected]
06 1399 7999

048

Gratis kennismakingsgesprek

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Samen met jou bespreek ik graag wat ik voor je kan betekenen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke locatie spreken we af?

In principe kun je overal suppen waar kanoërs opstappen. Er zijn zogeheten kano opstapplekken. We gaan niet het open water op waar scheepvaart komt. Plekken waar ik regelmatig kom: Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Son en Breugel, Helmond, Valkenswaard, Boxtel, Schaijk / Ravenstein en Tilburg. 

Voordat we samen het water op gaan, stem ik met jou de locatie af. De exacte locatie deel ik met je via mail en Whatsapp.

WAT ALS IK IN HET WATER VAL?

Dan klim je weer op je supboard. Ik ben officieel SUP instructeur, aangesloten bij het Watersportverbond, en heb als onderdeel ook reddingszwemmen gehad. Ik help je weer op je supboard te komen. En wanneer nodig, begeleid ik je naar de waterkant. Over het algemeen droog je snel op en raak je niet onderkoeld. In de winter kun je een wetsuit dragenJe neemt droge kleren mee, zodat je naderhand comfortabel naar huis kunt gaan.

HOE GROOT IS DE KANS DAT IK IN HET WATER VAL?

Suppen is een watersport en daarbij kun je nat worden. De kans op te water raken is niet groot, maar wel aanwezig. Daarom moet je sowieso kunnen zwemmen. Ik kan je niet garanderen dat je niet valt, maar de ervaring leert dat van de 10 mensen die met mij meegaan er maar 1 in het water valt. Vaak ook nog op het eind, wanneer de concentratie weg is of men overmoedig raakt. Ik leer je hoe je jezelf op kunt vangen op je supboard, mocht je uit balans raken. En als je echt heel erg wiebelt en dreigt te vallen, ga je toch lekker zitten? Niks aan de hand!

WAT ALS HET REGENT?

Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding 😉 De supsessie wordt alleen gecanceld of verplaatst in geval van zware regen, wind, stroming of onweer. Het weer houd ik in de gaten. Bij twijfel bespreek ik met je of we het door laten gaan. Kan het niet doorgaan? Dan maken we een nieuwe afspraak.

WAT DOE IK MET WAARDEVOLLE SPULLEN?

Je waardevolle spullen berg je op in je eigen auto, neem je mee in een tas op het water of kan ik voor je opbergen in mijn camper. Wel goed om te weten dat ik niet aansprakelijk ben in het geval van inbraak of diefstal.

Heb je een dure (zonne)bril? Zorg dan dat deze niet afvalt en haal eventueel touwtjes waarmee je ‘m om je nek kunt hangen. Ik ben niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van je spullen, evenmin als letsel (lees hiervoor even mijn algemene voorwaarden door).

HOE KAN IK BETALEN?
 • Het makkelijkst is om voorafgaand aan de sessie online te betalen via een overboeking per bank of Tikkie.
   
 • Kies je voor een eenmalige supcoaching sessie en betaal je liever contant? Dan doen we dit altijd in overleg.
 • Een supcoaching traject betaal je altijd voorafgaand aan de eerste sessie. Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk, geef dit bij mij aan.
 • Wil je een factuur om de kosten zakelijk op te geven? Dat kan. Deze betaal je ook via een online overboeking of Tikkie voorafgaand aan de sessie.
WAT TREK IK AAN?

Kleding waar jij je comfortabel in voelt en vrij in kunt bewegen. 

 • Tijdens warm weer: t-shirt, legging of korte broek. En daaronder een bikini, badpak of zwembroek, mocht je een frisse duik willen nemen 😉

 • Tijdens koud(er) weer: laagjes. Zoals (thermo)shirt, vest of trui,
  (regen)jas, (thermo)legging of broek, sokken en (water)schoenen. In de winter kun je ook kiezen voor een wetsuit

Twijfel je over je kleding? Overleg gerust met mij 🙂

WAT NEEM IK MEE?
 • Een extra setje kleding, sokken, schoenen en een of meerdere handdoeken. Deze kun je bij mij achterlaten in de camper.
 • Drinken en eten voor onderweg, zoals een fles water, een stuk fruit of energiereep.
 • Bij warm weer: zonnebril, pet, zonnebrandcrème, of muggenspray.
 • Bij koud(er) weer: (extra) vest of jas, muts, handschoenen, (water)schoenen en optioneel een wetsuit.
 • Rugzak/tas om alles in te doen kan ook handig zijn. Je kunt dit meenemen op het supboard onder het elastiek aan de voorkant.

IK BEN NIET ZO SPORTIEF, KAN IK MEEDOEN?

Ja, je kunt met een gerust hart meedoen. Ik stem af op jouw energieniveau en tempo. Kun je niet de hele tijd staan? Dan ga je lekker zitten (op je knieën of met je benen vooruit).

WELKE SUPBOARDS GEBRUIK JE? IS HET STABIEL GENOEG OM OP TE STAAN (MET VEEL GEWICHT)?

Ik maak gebruik van inflatable boards, deze kan ik oprollen en gemakkelijk meenemen. Het kan zijn dat ik je vraag om je supboard op te pompen (max. 15-30 minuten). Heb je meteen een goede warming-up gehad! 

De supboards die ik gebruik, kunnen een gewicht tot 120 kilo dragen. Ze zijn zeer stabiel.

Ik wil suppen buiten Brabant, kan dat ook?

Ja, dat kan zeker! Ik rijd het hele land door met mijn camper. Weet jij een geschikte plek? Laat het me weten en in overleg bekijken we de mogelijkheden voor een supcoachingssessie en/of -traject op die locatie. Goed om te weten: ik reken 0,50 eurocent per kilometer buiten Eindhoven. (Door de stijgende benzineprijzen ben ik genoodzaakt meer vergoeding te vragen voor de benzinekosten).

SESSIE ANNULEREN: KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

In principe is betaald, betaald. Met jouw betaling geef je een commitment af. Dit vind ik heel belangrijk, zeker als je in een supcoaching traject stapt. Je moet een legitieme reden hebben om te annuleren. Stel, jij (of jouw kind) is ziek of er is een andere onvoorziene omstandigheid die jouw tijd en aandacht vraagt. Mijn voorkeur heeft om in zo’n geval de afspraak te verzetten naar een later moment. De verantwoordelijkheid voor het plannen en maken van een nieuwe afspraak ligt bij jou 🙂

De voorwaarde om een afspraak te wijzigen:
– Minimaal 24 uur voor aanvang van een supcoaching sessie.