Solo supcoaching traject

één-op-één: terug aan het roer

Solo supcoaching is er voor jou als je de diepte in wilt met een persoonlijk vraagstuk. De regie terug in handen wilt en weer stevig staan. Of het nu gaat om twijfels over je werk, uitdagingen in je privéleven, angsten, terugkerende patronen, een gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met vinden van balans en rust, (hoog)gevoeligheid, stress gerelateerde klachten of een burn-out.

Heel eerlijk, die uitdagingen ken ik ook. Of heb ik gekend.

 

032 scaled 1
golf beweging symbool

Terug aan het roer

Op mijn supboard ervaar ik de rust en ruimte om naar binnen te keren. Hier kan ik voelen wat er speelt en de juiste koers bepalen. Richting ontspanning en balans. Dat kompas gun ik jou ook.

PERSOONLIJKE AANDACHT
In een solo supcoaching traject gaan we één op één het water op. Samen zetten we een nieuwe koers uit – waarbij jij zelf weer aan het roer staat. Door letterlijk en figuurlijk door je angsten en patronen heen te bewegen, maak je ruimte – én ervaar je vrijheid om keuzes te maken die jou dienen en laten groeien.

 

  Inhoud solo supcoaching traject

  Kies je voor een solo supcoaching traject? Dan gaan we ten minste drie keer het water op. Op het water nemen we een figuurlijke duik in jouw vraagstuk dat tijdens ons kennismakingsgesprek of tijdens de supsessie boven water is gekomen. Aan de hand van verschillende ankers en oefeningen gaan we hiermee aan de slag en ervaar je een voelbaar verschil.

  Denk hierbij aan:

  • Meditatie en mindfulness oefeningen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Stilte
  • Balans oefeningen, waaronder supyoga poses

  Tussen de supcoaching sessies door bestaat de mogelijkheid om (tegen meerprijs) extra ondersteuning en contact te hebben. Dit kan – in onderlinge afstemming – via online coaching, mail en/of WhatsApp.

  Supcoach.nl Paula van Loon interview indeBuurt.nl Eindhoven

  Wist je dit?

  Vanuit je werkgever is er financieel vaak ruimte om bij te dragen aan je ontwikkeling. Vraag zeker bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn als je een supcoaching traject overweegt. Werk je als zelfstandige? Dan kun je de kosten zakelijk opgeven in je belastingaangifte.
  golf beweging symbool

  Meer details over het solo supcoaching traject

  Solo supcoaching | een op een sup traject
  blad symvool

  Introductiesessie

  Wil je liever eerst een keer samen met mij het water op, voordat je een solo supcoaching traject afneemt? Dat kan! De investering voor een introductie supcoaching sessie is 180 exclusief btw. Hierbij zijn we twee uur op het water.

  Investering solo supcoaching traject

  De investering voor een solo supcoaching traject van drie sessies is 675 exclusief btw*. Per sessie zijn we twee uur op het water.

  *Krijg je een supcoaching traject vergoed via je werk? Zakelijk gelden er andere tarieven dan particulier. Vraag gerust om een offerte.

  Liever samen met je partner, vriend(in) of collega het water op? Kies dan voor duo supcoaching.

  Inbegrepen in de sessie(s) & prijs

  • Supmateriaal: supboard, peddel & leash
  • Gebruik van waterton; kostbare spullen gaan mee het water op en blijven droog
  • SUP instructie en begeleiding
  • Coaching
  • Drankje en snack
  • Foto’s en video’s na afloop via Whatsapp
  • Reis/benzine- & parkeerkosten (binnen een straal van 5-10 kilometer van Eindhoven. Alles daarbuiten reken ik € 0,50 cent per kilometer om jouw kant op te rijden).
  spetters symbool

  Reviews

  Gratis kennismakingsgesprek

  Interesse in een vrijblijvend gesprek?
  Samen met jou bespreek ik graag wat ik voor je kan betekenen.