Solo supcoaching

Solo supcoaching en suppen is er voor jou als je de diepte in wilt met een persoonlijk vraagstuk. Of dit nu gaat om twijfels over je werk, uitdagingen in je privéleven, moeite met balans en rust creëren, je ‘hoog’gevoeligheid of dat je te maken hebt met stress gerelateerde klachten of een burn-out. Heel eerlijk. Die uitdagingen ken ik ook. Door suppen ervaar ik rust op het water en keer ik naar binnen. Hier kan ik voelen wat er speelt en een stappenplan maken voor als ik van mijn supboard afstap. Dat stappenplan gun ik jou ook.

– INHOUD SOLO SUPCOACHING TRAJECT

Wanneer je bij Supcoach een Solo supcoaching traject afsluit, gaan wij in totaal drie keer het water op. Samen kijken wij naar de vraag die tijdens ons kennismakingsgesprek of tijdens de Solo supcoaching sessie naar voren is gekomen. Aan de hand van verschillende ankers en oefeningen op het water gaan we hiermee aan de slag en ga je een verschil ervaren. Denk hierbij aan:

 

  • Meditatie & mindfulness oefeningen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Balans oefeningen, waaronder yoga poses


Tussen de supcoaching sessies bestaat de mogelijkheid om (tegen meerprijs) extra ondersteuning en contact te hebben. Dit kan door online coaching, mail en/of WhatsApp. Samen stemmen we dit af.

Introductie sessie

De investering voor een introductie supcoaching sessie is 175,- EURO*. Hierbij gaan we 2 uur het water op.

*exclusief BTW

Supcoachingtraject van 3 sessies

De investering voor een solo supcoachingtraject is 525,- EURO*. Per sessie gaan we 2 uur het water op.

*exclusief BTW

Wil je liever samen met je partner, vriend(in) of collega het water op? Kies dan voor duo supcoaching.

Volg Supcoach op