Solo supcoaching

Solo supcoaching en suppen is er voor jou als je persoonlijk de diepte in wilt gaan met een persoonlijk vraagstuk. Of dit nu gaat om twijfels over je werk, uitdagingen in je privรฉleven, je ‘hoog’gevoeligheid of dat je te maken hebt met stressklachten of een burn-out. Heel eerlijk. Die uitdagingen ken ik ook. Door suppen ervaar ik rust op het water en kan ik naar binnen keren. Hier kan ik voelen wat er speelt en een stappenplan maken voor als ik van mijn supboard afstap. Dat stappenplan gun ik jou ook.

 

In een introductie sessie leer je alles over hoe je in balans op het water staat. In het water vallen kan gebeuren, maar de kans is heel klein. Daarnaast gaan we ook inhoudelijk in op de vraag of uitdaging waar je mee bezig bent. Al met al zullen we twee uur bezig zijn.

– INHOUD SOLO SUPCOACHING TRAJECT

Wanneer je bij Supcoach een Solo supcoaching traject afsluit gaan wij in totaal vier keer het water op. Samen kijken wij naar de vraag die tijdens ons kennismakingsgesprek of tijdens de Solo supcoaching sessie naar voren is gekomen. Aan de hand van verschillende ankers op het water gaan we aan de slag hiermee en ga je een verschil ervaren. Tussen de supcoaching sessies door is er de mogelijkheid (tegen meerprijs) om contact te onderhouden. Dit kan door middel van online coaching, mail, WhatsApp of Google Meet / Skype / Zoom. Samen stemmen we dit af.

De investering voor een introductie supcoaching sessie is 150,- EURO ex BTW*.

De investering voor een solo supcoachingtraject is 600,- EURO* ex BTW.

*Indien je besluit om binnen zes weken na de Solo supcoaching een Solo supcoachingtraject af te sluiten waarin we in totaal vier keer met elkaar het water op gaan betaal je geen 600,- EURO, maar 525 EURO ex BTW.

Volg Supcoach op