Duo supcoaching

Met zijn tweeรซn ben je minder alleen. Dat is een gegeven wat meer dan waar is. Daarom bied ik naast de Solo supcoaching ook de mogelijkheid aan om als duo te suppen en supcoaching te ervaren. Hierin maakt het niet wat jullie precies van elkaar zijn. Of jullie geliefden zijn, familie of vrienden. Elke combinatie is mogelijk en ik nodig je graag uit om samen het water op te gaan.ย 

 

Gedurende twee uur bereiden wij ons voor het water op te gaan en het ook daadwerkelijk te doen. Tussendoor is er tijd voor een snack en een drankje en kunnen we het over verschillende onderwerpen hebben. Ook bestaat de mogelijkheid om dit in stilte te doen. Het enige geluid wat je dan nog hoort is de peddel die je door het water brengt en de bladeren aan de zijkant van het water.

Daarnaast is het ook mogelijk om als duo een Duo supcoachingtraject te volgen. Hierin sta je twee keer gezamenlijk op het supboard en ga je ieder ook afzonderlijk een keer suppen. Dit om jullie beide zo goed mogelijk de aandacht te geven. We sluiten het Duo supcoachingtraject gezamenlijk af om met elkaar ervaringen te delen.

De kosten voor een Duo supcoachingsessie bedragen 190 EURO voor twee personen*.

De kosten voor een Duo supcoachingtraject bedragen 530 EURO per persoon*.

Indien je besluit om binnen zes weken na jullie Duo supcoachingsessie het Duo supcoachingtraject af te nemen betalen jullie geen 530 EURO, maar betalen jullie slechts 435 EURO*.

Volg Supcoach op