Duo supcoaching

Met zijn tweeën ben je minder alleen. Dat is een gegeven. Daarom bied ik naast Solo supcoaching ook de mogelijkheid om als duo te suppen en supcoaching te ervaren. Hierin maakt het niet wat jullie precies van elkaar zijn. Of jullie geliefden zijn, familie of vrienden. Elke combinatie is mogelijk en ik nodig je graag uit om samen het water op te gaan. 

– Inhoud duo supsessie

Gedurende twee uur ga je lekker het water op. Tussendoor is er tijd voor een snack en een drankje en kunnen we het over verschillende onderwerpen hebben. Ook bestaat de mogelijkheid om in stilte op het water te zijn. Het enige geluid wat je dan nog hoort is de peddel die je door het water brengt en de wind die door de bomen en struiken waait.

Duo supcoachingtraject

Een duo supcoachingtraject is ook mogelijk. In dit traject sta je twee keer samen op het supboard en ga je ook ieder afzonderlijk een keer suppen. Zo kan ik jullie beide zowel samen als 1 op 1 aandacht geven. We sluiten het Duo supcoachingtraject gezamenlijk af en delen ervaringen en inzichten met elkaar.

De investering voor een duo supcoachingsessie is 99 EURO per persoon*.

* exclusief BTW

De kosten voor een duo supcoachingtraject van 3 sessies is 299 EURO per persoon*.

* exclusief BTW

Volg Supcoach op