Duo supcoaching sessie of traject

Liefdes SUP: Geef de liefde water

Liever samen op avontuur? Buiten spelen was nog nooit zo leuk! Of je supmaatje nu je geliefde, vriend(in), je lieve moeder of kwieke opa is – vier jullie liefde op het water en versterk jullie band. Wist je dat samen nieuwe dingen uitproberen, buiten jullie comfortzone, geluksstofjes doet vrijkomen? Neem een duik in jullie relatie en kies voor de Liefdes SUP!

036 scaled 1
afbeelding rond gradient1

Inhoud duo supcoaching sessie

Twee uur lang gaan we actief ontspannen op het water. Plezier en goede gesprekken zijn inbegrepen. Alles is bespreekbaar. Liever in stilte genieten? Van het geluid van de peddel die je door het water laat glijden, de geluiden uit de natuur – en elkaars gezelschap? Evengoed een fijn oplaadmoment.

Herinneringen leggen we vast op beeld – zo haal je het avontuur nog eens terug in huis. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd, en daarmee voor een volledig ontzorgd ‘speelkwartier’. Aan alles wordt gedacht, ook in het geval van een letterlijke duik.

Supcoachingtraject voor 2 personen

Wil je samen nog meer de diepte in? Dan is een supcoaching traject voor twee personen zeer geschikt. Twee keer sta je samen op het supboard en één keer ga je in een solo supcoaching sessie met mij het water op. Zo krijgen jullie allebei mijn onverdeelde aandacht. We sluiten het traject samen af met het uitwisselen van jullie individuele ervaringen.

Voor wie is het traject geschikt?

 • Ben of dreig je als stel in een sleur terecht (te) (ge)komen? Leer elkaar weer opnieuw kennen. En geef jullie liefde water!
 • Kan de band met je vriend(in) of familielid wel een boost gebruiken, omdat jullie elkaar uit het oog zijn verloren of omdat er onuitgesproken zaken spelen? Vind je het zonde om jullie band te laten verwateren, versterk deze dan met de liefdes SUP.

 • Heb jij een goede band met je collega(’s) en durven jullie de diepte in te gaan? Tijdens de supsessie worden jullie uitgenodigd om naast werkgerelateerde zaken ook privézaken met elkaar te delen. Team up!
035 2 scaled 1

"De liefde is een stroom waarin het water van twee rivieren samenvloeit zonder zich te vermengen"

Jacques de Bourbon-Busset
golf beweging symbool

Meer details over duo supcoaching

028 scaled 1
blad symvool

investering

De investering voor een Liefdes SUP is 99 per persoon* exclusief btw.

Supcoaching traject van drie sessies

De investering voor een duo supcoaching traject met twee personen van drie sessies is 299 per persoon* exclusief btw. We gaan per sessie twee uur het water op.

Betaling

Je kunt zowel los van elkaar als samen betalen. Betaal je samen? Houd er rekening mee dat het bedrag dan keer twee is wat je hierboven ziet.

Liever één-op-één met mij (verder) de diepte in op basis van een persoonlijk vraagstuk? Kies dan voor solo supcoaching.

Inbegrepen in de sessie(s) & prijs

 • Supmateriaal: supboard, peddel & leash
 • Gebruik van waterton; kostbare spullen gaan mee het water op en blijven droog
 • SUP instructie en begeleiding
 • Drankje en snack (kan uitgebreid worden naar een picknick op het water tegen meerprijs, geef dit bij aanmelding door)
 • Foto’s en video’s na afloop via Whatsapp
 • Reis/benzine- & parkeerkosten (binnen een straal van 5-10 kilometer van Eindhoven. Alles daarbuiten reken ik € 0,50 cent per kilometer om jouw kant op te rijden).

optioneel

 • Prikkelende vragen om elkaar weer met nieuwe ogen te zien
 • Coaching
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie & mindfulness oefeningen
 • Balans oefeningen, zoals supyoga

TEGEN MEERPRIJS:

 • Picknick op het water, inclusief:
  – Vers sapje
  – Belegd broodje
  – Gekookt eitje
  – Vers fruit

Geef bij je reservering aan of je gebruik wilt maken van de picknick. Hierbij kan ik ook rekening houden met eventuele allergieën / intoleranties of dieet wensen.

spetters symbool

Reviews

Gratis kennismakingsgesprek

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Samen met jou bespreek ik graag wat ik voor je kan betekenen.