Events

Als Supcoach vind ik dat je altijd het water op kan. Of je nu in de zomer of winter gaat suppen. Koud of warm, zolang je gekleed bent op het weer ben je vrij om te gaan. Het is altijd slim om een extra setje kleren mee te nemen, mocht je wel een verfrissende duik nemen.

LAAGDREMPELIGE EVENTS
Naast supcoaching trajecten organiseert Supcoach laagdrempelige events waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je ontdekken wat supcoaching inhoudt en voor je kan betekenen. Klik op het betreffende event voor meer informatie, prijzen en tickets.

Stilte SUP | Zondag 29 oktober | 13:00 – 15:00

Wanneer was jij voor de laatste keer stil? En dat in het bijzijn van anderen? Misschien heb je dat nog niet eerder ervaren. Samenzijn zonder te praten, kan zo magisch zijn. Je hoeft niks op te vullen met woorden of de ander op zijn gemak te stellen. Volledige focus op jou en wat er in jou leeft. Met aandacht voor de natuur. Ga mee het water op met een kleine groep en kom volledig tot rust tijdens de Dag van de Stilte.

>> Meer informatie

Winter SUP | Op aanvraag

Suppen alleen iets voor in de zomer? Echt niet! Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Durf jij mee het water op tijdens de winter? Lees hier alles over de voordelen van suppen in de winter.

>> Vraag hier een Winter SUP aan.

Let op! Alleen voor gevorderde suppers.

Sisterhood SUP | Op aanvraag

>> Vraag hier een Sisterhood SUP aan.

Zangcoaching / stembevrijding op de SUP | Op aanvraag

1 op 1 coachingsessie waarin jouw stem(geluid) centraal staat. Durf jij gehoor te geven aan dat wat er in jou leeft? Voorbij mooi of lelijk? Voorbij goed of fout. Alles mag gevoeld en gehoord worden.

>> Vraag hier een zangcoaching / stembevrijding sessie op de sup aan.

Mindful Wildlife SUP | vanaf mei 2024

Wil jij wildlife ontdekken in de stad en tegelijkertijd op een actieve manier ontspannen en inzichten over jezelf opdoen? Ga mee op avontuur tijdens deze SUP safari op de Dommel in Eindhoven. 

>> Meer informatie & ticketverkoop