Zakelijk

De cijfers liegen er niet om. Er zijn meer mensen met dreigende burn-out klachten dan ooit tevoren. Werknemers voelen de druk van presteren en de 24-uurs economie. Wat kun je doen om jouw werknemers te helpen in het kader van vitaliteit en werkgeluk? En nog beter, hoe kun je deze klachten zelfs voorkomen? De natuur in lijkt de oplossing te zijn. Laat dit nu net de plek zijn waar je bij Supcoach supcoaching kunt volgen. 

 

Tijdens het suppen leert Paula van Loon je – en/of je werknemer(s) – verschillende technieken die helpen te ontspannen. Niet alleen op het water, maar ook hoe je dit kunt toepassen als je aan het werk bent. Voor de zakelijke markt biedt Supcoach de volgende mogelijkheden aan.

Jij wilt toch ook dat je (werknemer) met plezier naar het werk gaat? Onderzoek thema’s als werkgeluk en vitaliteit tijdens solo supcoaching. Samen (met je werknemer) gaan we 1 op 1 het water op met een persoonlijk vraagstuk. Dit kan gaan over uitdagingen in werk- en/ of privéleven, balans hierin vinden of vermindering of voorkomen van stressklachten of een burn-out. 

Tijdens kwartet supcoaching onderzoek je samen wat er speelt binnen jullie team met 4 personen. Merk je dat er iets niet helemaal lekker loopt op het werk? Wil je inzicht krijgen in de groepsdynamiek en hier op een verfrissende manier naar kijken? Of ben je juist blij en dankbaar hoe dingen gaan in jullie team? Zoek (nog meer) de verbinding op met je team van collega’s en ga samen het water op!

Reviews over zakelijke supcoaching trajecten

Volg Supcoach op