Sta jij als ondernemende vrouw en/of mama altijd klaar voor anderen? Voel je je soms opgejaagd? En snak je naar een moment voor jezelf? Waarin je even niks moet en hoeft? Wil je dit delen met andere vrouwen? Dat bied ik je tijdens Sisterhood SUP waarin je gelijkgestemde vrouwen en moeders ontmoet!

 

Ontspannen en opladen is broodnodig

Ik snap jou, lieve mooie vrouw! Als mama van een zoontje van 1,5 jaar – die ook de ambitie heeft om haar eigen bedrijf verder op te bouwen – weet ik uit ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. Ik weet hoe het is om het gevoel te hebben altijd aan te staan en minder of geen rustmomenten te hebben. Terwijl het zo broodnodig is. Om te ontspannen en op te laden. Zodat je weer met frisse energie er voor jezelf en daarna voor anderen kunt zijn.

 

Finding your tribe

Ook heb ik me behoorlijk eenzaam gevoeld. “It takes a village to raise a child”, nou ik kon ‘m niet vinden hoor die village. En maar zoeken… Familie die ver weg woont. Ik voelde weinig aansluiting meer bij vriendinnen en kende geen andere moeders die ook een kleintje hebben. En ik had ook gewoon geen energie om uit te reiken en nieuwe contacten aan te gaan. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter bij mij – slaap doet wonderen, maar echt! Slapeloze nachten kunnen er zo inhakken dat je je soms nergens toe in staat voelt. Tel daar onbegrip van je omgeving bij op en je voelt je behoorlijk alleen met je sores. Als je dit nou zou kunnen delen met fijne vrouwen? Zou toch veel schelen? Niet klagen om het klagen, maar een moment om je hart te luchten en je gesteund te voelen door sisters die door hetzelfde (zijn ge)gaan. Je gedragen voelen als vrouw en zeker als moeder is zo belangrijk.

Delen is helen

Hoe heerlijk is het om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten die door soortgelijke fases en thema’s gaan? Je hoeft het niet alleen te doen. Feest der herkenning heb je gewoon nodig af en toe. En de geruststelling dat het echt wel weer goed komt (het is een fase)! Het delen van de mooie dingen die het moederschap met zich meebrengt, da’s ook fijn!

 

Denk je daarnaast ook na over vragen als:

  • Voor als je moeder bent: Hoe combineer ik het ouderschap met werk en/of ondernemerschap?
  • Hoe zorg ik voor balans?
  • Hoe bewaak ik mijn grenzen?
  • Geef ik niet teveel aan de ander?

 

Sisterhood SUP brengt:

✓ Je in contact met gelijkgestemde vrouwen
✓ Fysieke en mentale balans door te suppen
✓ Je uit je hoofd in contact met je heerlijke lijf
✓ Je kiest voor een moment met en voor jezelf
✓ Je ontprikkelt, komt tot rust en doet energie op 

Wist je dat we voor zo’n 70% uit water bestaan?
Wanneer je bij of op water bent, ervaar je instant rust. Tijdens het suppen verdubbelt dit gevoel zich door het geluid van het kabbelende water, je peddel die door het water beweegt en het geruis van de wind door de bomen.

 

Programma

Wat komt er o.a. aan bod:
✓ Mindfulness
✓ Meditatie
✓ Stilte
✓ Balans oefeningen (denk aan supyoga)
✓ Sharing circle waarin je mag delen wat je op het hart hebt (hierin bewaak ik wel de tijd, zodat iedereen aan bod komt)

 

Je hoeft geen SUP ervaring te hebben, mag wel. Ik leg de techniek waar nodig uit en we starten met een ontspanningsoefening. Zodat je de indrukken van de dag in ieder geval al van je af kunt laten glijden. Per sessie stem ik af waar de behoefte ligt en daar pas ik in de inhoud op aan.

Praktische info


✓ Een sessie in de maand
✓ Op 6 woensdagavonden van 19:00 – 21:00 uur:

25 mei 2022

22 juni 2022

13 juli 2022

10 augustus 2022

21 september 2022

5 oktober 2022


✓ In Eindhoven (exacte locatie deel ik via app)
✓ Ruimte voor max 6 vrouwen om de intimiteit en aandacht voor jou te waarborgen
✓ Ik voeg je toe aan een Whatsapp groep, waarin ik info met je deel

Investering

Voor Sisterhood SUP betaal je €299- (ex. BTW) voor 6 sessies.
Dit bedrag betaal je in een keer voordat je deelneemt.
In twee termijnen betalen is ook mogelijk.

 

Meer info

Heb je vragen? Wil je meer info?
Stuur me een app via 0613997999. Bellen mag ook! Of stuur een mail naar [email protected]

Geen kinderen?

Heb je geen kinderen en/of geen kinderwens? Maar wil je wel deelnemen aan Sisterhood SUP?

Stuur me dan een bericht via app of mail! Bij voldoende animo start ik een tweede groep ✌️