Pakketten en trajecten

Supcoaching is er voor iedereen het hele jaar door. Of je nu in de winter gaat suppen of kiest om het in de zomer te doen. Het maakt daarnaast ook niet uit of je veel ervaring hebt of dat je nog nooit op een supboard hebt gestaan. Suppen kan altijd en is er voor iedereen. Ongeacht wat jouw doel is om op het supboard te gaan staan.

Solo Supcoaching

Heb je te maken met twijfels over werk of studie, uitdagingen in je privéleven, je (hoog)gevoeligheid, stressklachten of een burn-out? Tijdens Solo supcoaching gaan we 1 op 1 het water op met jouw persoonlijke vraagstuk. We gaan niet de zwaarte in, maar kijken naar wat wel mogelijk is. Het supboard dient als tool om je balans te (her)vinden. 

Duo Supcoaching

Wil je samen met je geliefde, familielid of goede vriend(in) het water op? Kies dan voor duo supcoaching. Leer jezelf en elkaar nog beter kennen. Wist je dat wanneer je samen iets onderneemt wat nieuw of spannend is, dit zorgt voor extra verbinding? Versterk je band, creëer mooie herinneringen samen en werk aan je mentale en fysieke conditie!

SUP events

Wil je (eerst) in een kleine groep ervaren wat supcoaching voor jou kan betekenen, voordat je 1 op 1 of in een duo meegaat? Sluit aan tijdens een van de events die Supcoach organiseert. Zo kun je suppen en mediteren tijdens volle maan of in stilte het water op tijdens een van de Stilte supevents. Aan jou de keuze, laat je verrassen!

Volg Supcoach op