Kwartet supcoaching

Wil je samen met collega’s of (potentiële) samenwerkingspartners het water op? Voor Supcoach is dit geen enkel probleem. Wel hanteer ik een maximale groepsgrootte van vier personen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste ondersteuning krijgt. Het gaat er namelijk om dat er ruimte is voor ontspanning, zodat eventuele overbelasting minder wordt. Kwartet supcoaching kan eenmalig geboekt worden maar heeft ook de mogelijkheid om opgevolgd te worden door een Kwartet supcoaching traject.

 

– Inhoud Kwartet Supcoaching

In de eenmalige Kwartet supcoaching staat de basis van het suppen en het belang van ontspanning centraal. We gaan gezamenlijk het water op en bepalen waar op dat moment behoefte aan is. Zo kan er een stilte of meditatie moment ontstaan. Of doen we balans en/of supyoga oefeningen. In totaal zijn we zo’n twee uur onderweg.

KWARTET SUPCOACHING TRAJECT

Kies je ervoor om een Kwartet supcoaching traject aan te gaan? Dan ga je gezamenlijk en in duo’s met elkaar het water op om te suppen. Zo krijgt iedereen de maximale ruimte om zijn/haar persoonlijke vraag te bespreken. In totaal ontmoet ik iedereen drie keer. We starten als kwartet en vervolgens wordt er twee keer in duo’s gewerkt. Aan het einde bespreken we als groep wat de ervaringen en opgedane inzichten zijn.

 

Heb je tijdens of na het Kwartet supcoaching traject behoefte om 1 op 1 met mij het water op te gaan? Dat kan uiteraard! Boek dan aanvullend een Solo supcoaching sessie of traject.

Kwartet Supcoaching – 1 sessie

 

De investering voor een zakelijke kwartet supcoaching sessie is 399 EURO ex BTW* voor vier personen. 

 

Hierbij gaan we 1,5 – 2 uur het water op. Wil je met minder mensen deelnemen? Dat kan! Dan wordt er per persoon 50 EURO ex BTW* minder in rekening gebracht.

Kwartet Supcoaching traject

 

De investering voor een zakelijk kwartet supcoaching traject van 3 sessies is 1.140 EURO ex BTW* voor vier personen.

 


Hierbij zijn we 1,5 – 2 uur op het water. Wil je vaker het water op? Dat kan! Per extra sessie betaal je 399 EURO ex BTW extra.

Volg Supcoach op