Kwartet supcoaching

Wil je samen met collega’s of (potentiële) samenwerkingspartners het water op? Voor Supcoach is dit geen enkel probleem. Wel hanteer ik een maximale groepsgrootte van vier personen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste ondersteuning krijgt. Het gaat er namelijk om dat er ruimte is voor ontspanning, zodat eventuele overbelasting minder wordt. Kwartet supcoaching kan eenmalig geboekt worden maar heeft ook de mogelijkheid om opgevolgd te worden door een Kwartet supcoaching traject.

 

– Inhoud Kwartet Supcoaching

In de eenmalige Kwartet supcoaching staat de basis van het suppen en het belang van ontspanning centraal. We gaan gezamenlijk het water op en bepalen waar op dat moment behoefte aan is. Zo kan er een stilte of meditatie moment ontstaan. Of doen we balans en/of supyoga oefeningen. In totaal zijn we zo’n twee uur onderweg.

KWARTET SUPCOACHING TRAJECT

Kies je ervoor om een Kwartet supcoaching traject aan te gaan? Dan ga je gezamenlijk en in duo’s met elkaar het water op om te suppen. Zo krijgt iedereen de maximale ruimte om zijn/haar persoonlijke vraag te bespreken. In totaal ontmoet ik iedereen drie keer. We starten als kwartet en vervolgens wordt er twee keer in duo’s gewerkt. Aan het einde bespreken we als groep wat de ervaringen en opgedane inzichten zijn.

 

Heb je tijdens of na het Kwartet supcoaching traject behoefte om 1 op 1 met mij het water op te gaan? Dat kan uiteraard! Boek dan aanvullend een Solo supcoaching sessie of traject.

Kwartet Supcoaching – 1 sessie

 

De investering voor eenmalige Kwartet supcoaching bedraagt 380 EURO ex BTW* voor vier personen.

 

Het is uiteraard mogelijk om met minder mensen te komen. Indien dit het geval is, wordt er 95 EURO* in mindering gebracht.

Kwartet Supcoaching traject

 

De investering voor het Kwartet supcoaching traject bedraagt 1.140 EURO ex BTW* voor vier personen.

 

*Indien er binnen zes weken na de eenmalige Kwartet supcoaching wordt besloten om het Kwartet supcoachingstraject te volgen, ontvangen jullie een korting van 190 EURO.

Volg Supcoach op