Suppen tijdens GLOW Eindhoven 2018 – GLOW SUP

GLOW SUP - suppen tijdens GLOW Eindhoven

Vanaf zaterdag 10 november 2018 staat lichtstad Eindhoven weer acht dagen lang in het teken van GLOW. Op verschillende plekken in de stad kun je lichtkunst bewonderen. Nu ook op het water met GLOW SUP!

GLOW in the dark SUP Eindhoven

Speciaal in het teken van GLOW is er een bijzondere SUP editie: GLOW in the dark SUP! Ofwel in het donker suppen met verlichting op het supboard. En misschien pikken we nog een klein stukje van GLOW mee op het water. Laat je als waar lichtkunstobject meevaren op het supboard.

Suppen in het donker van 10 t/m 17 november

Durf jij in het donker het water op? Met verlichting op het supboard ???? Mogelijk op avonden tijdens GLOW van 10 t/m 17 november. Op de volgende dagen:

  • Dinsdag 13 november (tussen 17:00 – 22:00 uur)
  • Woensdag 14 november (tussen 16:00 – 22:00 uur)
  • Donderdag 15 november (tussen 16:00 – 18:30 uur)
  • Vrijdag 16 november (tussen 16:00 – 18:30 uur)
  • Zaterdag 17 november (tussen 16:00 – 18:30 uur)

Een suptour duurt 1,5 uur (inclusief uitleg over de techniek). Verlichting, drankje, snack en foto’s/video’s zijn inbegrepen.

Meer info en aanmelden

Meld je aan via paula@supcoach.nl. Vermeld gewenste datum, tijd, aantal personen of je eigen materiaal hebt en of je al eerder hebt gesupt. Kijk voor meer info over dit evenement op de Facebook pagina van Supcoach.

Kun je niet suppen tijdens GLOW en wil je wel een andere keer in het donker suppen? Neem gerust contact met me op!


Aangezien het november is, koelt het flink af in de avond. Kleed je goed warm, denk aan thermokleding, dikke trui, jas,  (water)schoenen / hoge boots en evt. handschoenen. En neem droge, warme kleding en handdoeken mee. Just in case… 😉

Geen reactie's

Geef een reactie