Solo supcoaching

Solo suppen is er voor jou als je persoonlijk de diepte in wilt gaan met een persoonlijk vraagstuk. Of dit nu gaat om twijfels over je werk, uitdagingen in je privΓ©leven, je ‘hoog’gevoeligheid of dat je te maken hebt met stressklachten of een burn-out. Heel eerlijk. Die uitdagingen ken ik ook. Door suppen ervaar ik rust op het water en kan ik naar binnen keren. Hier kan ik voelen wat er speelt en een stappenplan maken voor als ik van mijn supboard afstap. Dat stappenplan gun ik jou ook.

 

In een introductie sessie leer je alles over hoe je in balans op het water staat. In het water vallen, kan gebeuren en als dat gebeurt plons ik met je mee. Daarnaast gaan we ook inhoudelijk in op de vraag of uitdaging waar je mee bezig bent. Al met al zullen we twee uur bezig zijn.

– INHOUD SOLO SUPCOACHINGSTRAJECT

Wanneer je bij Supcoach een Solo supcoachingtraject afsluit gaan wij in totaal vier keer het water op. Samen kijken wij naar de vraag die tijdens ons kennismakingsgesprek of tijdens de Solo supcoaching sessie naar voren is gekomen. Aan de hand van verschillende ankers op het water gaan we aan de slag hiermee en zal je een verschil ervaren. Tussen de supcoachingsessies door is er de mogelijkheid (tegen meerprijs) om contact te onderhouden. Dit kan door middel van online coaching, mail, WhatsApp of Skype. Samen stemmen we dit af.

De kosten voor een introductieles bedragen 150,- EURO*.

De kosten voor een solo supcoachingtraject bedragen 600,- EURO*.

*Indien je besluit om binnen zes weken na de Solo supcoaching een Solo supcoachingtraject af te sluiten waarin we in totaal vier keer met elkaar het water op gaan betaal je geen 600,- EURO, maar 525 EURO.

Volg Supcoach op